avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... VREAU FATA INAPOI
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

VREAU FATA INAPOI

Ma numesc felicia am 23 ani si sunt in italia .Am o fetita de 6 anisori care este in romania .Ea sta acum la soacra mea si as vrea sa-mi iau fetita inapoi .ce posibilitate am daca eu cu fostul nu avem nici un act!???
Cel mai recent răspuns: feliciaiva , utilizator 12:47, 21 Decembrie 2010
La ce anume act va refeiti cand spuneti"eu cu fostul nu avem nici un act"?
Intrebarea dvs. contine detalii insuficiente.
Reveniti!
Ultima modificare: Duminică, 19 Decembrie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cred ca se refera la certificatul de casatorie. Inteleg ca nu au fost casatoriti legal "( eu cu fostul nu avem nici un act)".Oricum va reveni si ar fi indicat sa va dea mai multe detalii dna.av. Important este si cum a lasat fetita in tara la "(soacra)".Cred ca au avut o intelegere cel putin verbala.Cine stie...
Incercati sa detaliati situatia pentru a primi lamuririle de care aveti nevoie,pentru ca acestea sa va ajute cat mai mult.
DA ,VROIAM SA SPUN K NU SUNT CASATORITA LEGITIM CU FOSTUL,SI CAND AM PLECAT DIN TARA AM AVUT O INTELEGERE VERBALA.AS VREA SA STIU CARE AR FI SANSELE MELE PENTRU A-MI RECUPERA COPILUL DE LA EA?
Destul de dificil ,daca ati fost mult timp departe de copil.
Pe de alta parte in cadrul unei astfel de eventuale actiuni,se administreaza probatorii cu privire la conditiile de crestere si educare oferite de parintii,din punct de vedere social,moral si material.
Acestea sunt:acte,interogatoriu,martori si ancheta sociala.
In urma administrarii lor,instanta va delibera in functie de acestea cu privire la parintele caruia ii va fi incredintat copilul

Alte discuții în legătură

Divort, interzicere acces in locuinta bun comun, dovezi pentru partaj alinapricopi alinapricopi buna ziua am mare nevoie de ajutorul dvs sa incep cu inceputul,in 2007 am plecat in italia cu iubitul meu la munca,toti bani ce ii faceam ii trimiteam in ... (vezi toată discuția)
Am o minima sansa sa imi pot lua fetita langa mine? elenazahiu elenazahiu :help:drepturile mamei asupra copilului rezultat dintrun concubinaj (vezi toată discuția)
Divort cu un copil minor elabina elabina Am deschis divortul in iunie 2010 primul termen in octombrie 2010,pana sa ajung la primul termen am renuntat la divort.Eu lucrez in italia cu contract de munca ... (vezi toată discuția)