S-a construit in zona de locuinte o piscina publica ,fara acordul vecinilor , cu declaratie notariala pe propria raspundere.Daca este posibil asa ceva? Am sunat la primarie si mi s-a spus ca este de competenta politiei.Am sunat la 112 si era sa primesc eu avertisment pe motiv ca am deranjat,,organele,, .Cui ar trebui sa ma adresez ca sa am liniste la mine in curte?
pe fiecare in parte inclusiv pe subsemnata , ne reprezinta un avocat.Dar intrebarea este eu ca si consilier juridic pot sa reprezint unitatea in cauza ca si adversara a colegilor(ei prin avocat)? in conditiile in care am actionat si eu in instanta aceiasi unitate pt aceleasi drepturi salariale luate.Nu este un conflict de interese? in conditiile in care si mie mi s-a diminuat salariu si vreau sa castige membri sinndicatului.
sunt membru de sindicat intr-o institutie publica ,sunt si consilier juridic.Sindicatul contesta o decizie,in instanta, privind modificarea unor drepturi salariale.Pot sa reprezint institutia in instanta in aceste conditii ?
se organizeaza concurs ,sunt respectate procedurile.Se depun 4 dosare: 2 sunt acceptate de toti cei 5 mambrii ai comisiei iar 2 sunt respinse de 2 membri(pe motiv ca nu corespund cerintelor din anunt).Se prezinta toti cei 4 la concurs ,dar cei doi fac obiectiuni cum ca nu vor nota lucrarile (cele 2).Presedintele comisiei hotaraste anularea concursului ,se intocmeste un proces verbal pe care il semneaza toti membrii comisiei.S-a procedat corect sau cum trebuia sa se procedeze????Pt acceptarea dosarelor trebuie vot majoritar sau unanimitate??
in cat timp trebuie cumunicat in scris participantilor la concurs faptul ca a fost anulat(verbal s-a comunicat)
creanta nascuta ulterior deschiderii insolventei,azi in perioada de observatie fara plan de reorganizare ,neachitata timp de 2ani si 10 luni. .Exista termen de prescriptie sau care ar fi temeiul legal pt intreruperea prescriptiei.Nu se doreste intrarea in faliment