sunt membru de sindicat intr-o institutie publica ,sunt si consilier juridic.Sindicatul contesta o decizie,in instanta, privind modificarea unor drepturi salariale.Pot sa reprezint institutia in instanta in aceste conditii ?
Consilierul juridic poate reprezenta in instanta institutia sau societatea la care figureaza cu contract de munca.
Nu puteti reprezenta sindicatul al carui membru sunteti.
Trebuie sa vedeti cine poate reprezenta sindicatul in instanta, cine este reprezentantul sindicatului.
Daca sunt fapte ce privesc fiecare membru in parte, fiecare ar putea, cel putin la nivel teoretic sa se reprezinte singur.
pe fiecare in parte inclusiv pe subsemnata , ne reprezinta un avocat.Dar intrebarea este eu ca si consilier juridic pot sa reprezint unitatea in cauza ca si adversara a colegilor(ei prin avocat)? in conditiile in care am actionat si eu in instanta aceiasi unitate pt aceleasi drepturi salariale luate.Nu este un conflict de interese? in conditiile in care si mie mi s-a diminuat salariu si vreau sa castige membri sinndicatului.
Incompatibilitate
Iftimi
Consilierul juridic, remunerat de unitate poate fi si lider de sindicat? Intervine conflictul de interese? Poate conducerea societatii sa-i interzica acest ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate?!
andrale
Un manager de spital,poate avea si un alt job? Nu in spitalul pe care-l manageriaza,in alta parte,in privat,care nu are nici-o treaba cu spitalul unde este ... (vezi toată discuția)