avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1513 soluții astăzi
Forum Activitate Liviu8989

Activitate Liviu8989

Răspuns la discuția Impozit masina
Nu mi-a fost comunicat niciun debit referitor la neplata acelui impozit. Masina mai mult ca sigur este scoasa din circulatie, am fost la politie sa intreb si mi-au zis ca nu are facuta nicio revizie, itp etc. poate sa fie si casata masina, in momentul de fata nu stiu unde se afla fizic aceasta masina, nu am vazut-o niciodata.

Daca dezbat succesiunea e posibil sa preiau si alte datorii si nu doresc acest lucru. Din moment ce nu am preluat nicio mostenire de la tatal meu, de ce trebuie sa platesc acest impozit ? Masina nu intra in proprietatea statului ?

Din ce am inteles de la politie, sunt mai multe cazuri asemanatoare.

Si inca 1 intrebare : Pot fi urmarite silit/poprite si alte bunuri ale mamei mele ?
Discuție Impozit masina
Buna ziua, sunt nou pe forum, tin sa va multumesc pentru sfaturile acordate pe acest forum, mi-au fost de ajutor in multe cazuri. Va expun urmatoarea problema, in speranta ca ma puteti ajuta:

Mamei mele i-a fost instituita o poprire de catre ANAF pe pensie, in urma neplatii impozitului pe o masina. Aceasta masina era pe numele tatalui meu, care a decedat, mostenirea nefiind dezbatuta, avand in vedere ca pasivul depasea activul. Noi nu am stiut nicio clipa de existenta acestei masini si de faptul ca ea inca apartine si in momentul de fata tatalui meu, desi acesta a decedat de peste 5 ani. Suma datorata este in jur de 40.000 lei. Ce se poate face in aceasta situatie ?