avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Activitate marian_rusa1985

Activitate marian_rusa1985

Buna seara.
Vreau sa va supun discutiei urmatoarea problema.
Acum cateva luni am vrut sa ma abonez la o firma de televiziune si am luat legatura cu un angajat local a acelei firme. Acesta s-a prezentat la locatie , mi-a facut legatura la cablu, dar nu a avut contract la el , i-am spus datele din buletin , urmand ca acesta sa incheie contractul si sa se prezinte la mine acasa sa il semnez, lucru care nu s-a mai intamplat. Dupa aproximativ 2 luni din cauza calitatii jalnice a serviciului de televiziune, am decis sa ma autodeconectez prin taierea cablului tv ( cablu tv de la stalp pana in casa a fost platit de mine cu 50 de ron :) ) . Totul OK pana primesc de la acesta firma o factura cum ca am de plata pe 3 lunii serviciul de televiziune. Le scriu un mail in care ii intreb in baza la ce au facturat dansii, imi raspund ca exista contract :((. Le solicit un scan al acestui contract si stupoare : il primesc, Il deschid cu sufletul la gura cu gandul ca memoria imi face probleme si constat ca erau datele mele , un numar de telefon la intamplare si semnaturi false. Colac peste pupaza mai primesc o factura de la dansii cum ca am de plata suma de 180 de ron pentru neindeplinirea contractului .
Ce ziceti ?

Multumesc!

O seara buna!