avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Activitate alex1965

Activitate alex1965

Răspuns la discuția Evacuare in urma divortului
Mda.... se pare ca sunt " facut" !!! Multumesc pentru raspunsuri !
Povestea este clasica... asa cred ! In urma indemnului prezidential " nu va convine plecati" , am cautat de lucru in strainatate si eu si ...sotia ! Eu am gasit de lucru in Franta, ea a gasit un... amant in Italia , a urmat jecmanire mea de catre ea si copil ( o fata de 15 ani, la current cu aventurile...repetate ale mamei sale). La aflarea adevarului, dupa mai mult de 1 an, a urmat o perioada de mare depresie - nu e usor sa afli ca propriul tau copil te-a "vandut" ; la sotie , te mai astepti...in fine, am fost de accord sa ia fata in Italia, a urmat divortul, problema este ca " doamna" este proprietara casei , si acum vrea sa ma evacueze...eu sunt o persoana la 50 de ani... e greu daca nu cumva imposibil sa o iau de la capat...si sincer, toata mizeria asta m-a efectat emotional destul de rau...ce imi puteti sugera ? In sensul ca nu as vrea sa ajung in strada inainte de a gasi o... oportunitate - sa zicem. Apropos , casa, este a ei, dar in 20 de ani, practic, am investit toata munca mea in ea...Multumesc anticipat, Alex