avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Evacuare in urma divortului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Evacuare in urma divortului

Povestea este clasica... asa cred ! In urma indemnului prezidential " nu va convine plecati" , am cautat de lucru in strainatate si eu si ...sotia ! Eu am gasit de lucru in Franta, ea a gasit un... amant in Italia , a urmat jecmanire mea de catre ea si copil ( o fata de 15 ani, la current cu aventurile...repetate ale mamei sale). La aflarea adevarului, dupa mai mult de 1 an, a urmat o perioada de mare depresie - nu e usor sa afli ca propriul tau copil te-a "vandut" ; la sotie , te mai astepti...in fine, am fost de accord sa ia fata in Italia, a urmat divortul, problema este ca " doamna" este proprietara casei , si acum vrea sa ma evacueze...eu sunt o persoana la 50 de ani... e greu daca nu cumva imposibil sa o iau de la capat...si sincer, toata mizeria asta m-a efectat emotional destul de rau...ce imi puteti sugera ? In sensul ca nu as vrea sa ajung in strada inainte de a gasi o... oportunitate - sa zicem. Apropos , casa, este a ei, dar in 20 de ani, practic, am investit toata munca mea in ea...Multumesc anticipat, Alex
Cel mai recent răspuns: alex1965 , utilizator 04:24, 20 Iunie 2015
dupa stiinta mea nu puteti cere decat banii pe ultimii 3 ani corespunzator investitiilor facute dar doar daca aveti chitante cu ce sa demonstrati ca aceste sume v-au apartinut. poate colegii va vor da si alte raspunsuri mai pertinente.cu stima, cassy
Pe perioada casatoriei , termenul de prescriptie e suspendat, asa ca puteti pretinde investitia facuta in casa ei, insa trebuie sa probati ca ati investit suma pretinsa si sa tineti cont ca si dvs v-ati folosit de casa si bunurile sale, puteti cere si un drept de retentie pana va da banii.
cereti prin cerere reconventionala la cererea ei de evacuare.
in final, tot in afara casei ajungeti, ar trebui sa gasiti solutii din timp.
Mda.... se pare ca sunt " facut" !!! Multumesc pentru raspunsuri !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neintelegere cu parintele, stres emotional... nykk nykk Buna ziua! Problema mea se prezinta astfel: socrii mei sunt divortati legal din 1996, dar nici in prezent nu au facu partaj. Socrul s-a mutat la amanta ... (vezi toată discuția)
Am introdus cerere de evacuare a amantei tatălui meu decedat și am văzut că s-a completat dosarul cu două cereri din partea ei. vă rog să ne lămuriți, nu știm ce înseamnă annemariecrt annemariecrt Buna ziua, Ma adresez acestui grup deoarece de fiecare dată m-a ajutat si va multumesc. Am o altă speță si as vrea sa stiu ce ma asteapta si ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Partaj mariw mariw buna ziua. am 20 de ani,locuiesc cu parinti si cu bunica,bunicul meu a plecat din casa,acum traind in concubinaj cu alta femeie. acum vrea sa ne evacueze ... (vezi toată discuția)