avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Activitate Daniel22F

Activitate Daniel22F

Buna ziua ,
Eu am fost oprit pentru conducere fara permis nu am avut permis inainte de asta ,acum imi doresc sa dau de permis dar nu imi este permis conform domnisoarei de la DRPCIV decat dupa 6 luni dupa ce platesc amenda administrativa .De 3 ani de zile imi este suspendat acest drept 2 ani de zile a stat pe biroul politiei si 1 an la parchet .Prin urmare conform legi daca am primit o amenda administrativa pot sustine examenul auto fara a astepta un anumit termen si fara sa o platesc integral astazi ?
Va multumesc
Buna ziua ,
Am fost astazi la cei de la DRPCIV Iasi si mi-au zis ca pot sustine din nou examenul pt permis dupa 6 luni dupa ce platesc amenda ,totodata mi-a zis ca nu este nici o diferenta intre amenda cu caracter administratv si cea penala ce as putea face in acest caz .
Multumesc anticpat .
Multumesc pt raspuns ,inca o intrebare pe comunicare scrie ca trebuiesc aduse chitantele plati la grefa parchetului pentru inchiderea dosarului ,exista vreo problema daca dosarul ramane deschis sau care sunt consecintele .
Da aveam scoala de soferi facuta ,am condus in jur de 300 de metri pe un drum de tara .
Buna ziua ,

In urma cu 3 ani de zile am condus masina fara permis cu cateva zile inainte sa sustin examenul auto .Am primit o amenda administrativa in valoare de 1000 de lei .Intrebarea mea este daca se poate esalona amenda si interdictia din baza de date a politiei de a sustine examenul auto va fi ridicata inainte de a plati amenda administrativa .
Multumesc anticipat