avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Activitate Daniel_H

Activitate Daniel_H

O alta intrebare as avea.
Am inteles ca pot da un examen ca sa il pot lua mai repede fata de 30 zile cat trebuie sa astept.
Sau sunt obligat sa dau vre-un examen..? Tot vad scris pe ici pe colo si nu inteleg nimic....
Stau si ma gandesc mai bine raman toata lunea iulie fara permis decat sa ma intind pana in august cand am mai mare nevoie de el.
Multumesc pentru sfaturi.
Va voi tine la curent desigur.Multumesc pentru acel link.
Imi puteti scrie exact ce acte imi trebuiesc pentru contestatie si unde se depun toate cele necesare? Sau poate aveti un link la indemana.
Din cate stiam eu la judecatorie trebuie sa ma duc cu pv, buletin dovada plata amenda. sper sa reusesc fara prea multa bataie de cap.
Nu am mai facut nici o contestatie pana acum.
Multumesc foarte foarte mult pentru acest raspuns atat de explicit si atat de promt.
Luni ma voi duce sa platesc aceea suma de 195 apoi sa fac contestatia si etc.
Mi-a fost retinut permisul pentru 30 zile motiv neacordare de prioritate pietonilor
politistul spune ca nu le-am dat prioritate pietonilor dar eu trecusem deja cu masina de trecere si pot spune ca in urma mea s-au angajat pietonii in traversare.
Vreau sa fac contestatie pe procesul verbal nu e trecut nici un martor si politistii nu aveau radar sau vre-un dispozitiv de inregistrare pe masina.
Se merita sa fac contestatie?
Poza cu procesul verbal aici -> [ link extern ]