Multumesc pentru raspuns. Ideea era alta. Ca mi s-a dat sa semnez ca am niste atributii (emitere polite,incasare bani,predare la banca si sunat clienti), in schimb , verbal mi s-a spus ca DOAR voi suna clientii.De aceea nu am semnat.
Si intrebarea mea a fost alta...tinand cont ca mi s-a adus la cunostinta ca voi lucra cu siguranta in conditii de stress (cauzate de faptul ca nu ma mai vor acolo), care le sunt obligatiile si care imi sunt drepturile?
Buna ziua,
Pe data de 2402.2015 mi s-a suspendat CIM datorita faptului ca angajatorul a depus plangere penala impotriva mea.Am facut contestatie pe data de 24.03.2015,inca nu s-a solutionat. In schimb, pe data de 17.06.2015 , am fost contactata de catre angajator pentru a-mi relua functia datorita faptului ca s-a publicat in M.Of legea conform careia suspendarea CIM din initiativa angajatorului este neconstitutionala.
Functia mea era Inspector asigurari.Mi s-a spus ca voi avea aceeasi functie,acelasi salariu.Insa cand mi s-au prezentat atributiile, nu mai semana cu ce faceam anterior si cu ce prevede fisa postului, si anume, nu ma voi mai ocupa cu emitere asigurari,incasare bani,etc , ci doar cu sunarea clientilor din portofoliu pentru reinnoirea politelor.Mi s-a spus ca pe perioada cat am lipsit, s-a angajat o ala persoana si nu mai are nevoie de serviciile mele, doar atat pot sa fac.
In schimb, mi s-a dat sa semnez niste atributii care prevad ca eu voi emite asigurari,voi incasa rate.Si ca Inspectorul asigurari trebuie sa isi sune proprii clienti pentru reinnoire.Am refuzat semnarea.
De asemenea, mi s-a spus ca voi lucra in stress, ca mai bine sa aleg demisia, in schimbul retragerii plangerii lor.Am refuzat si acest lucru..
Intrebarea este...ce drepturi am in conditiile in care eu m-am intors la munca, in schimb situatia se prezinta asa?
Multumesc!