avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Activitate feedngrow

Activitate feedngrow

Buna ziua .
Am urmatoarea problema , in 2011 am incheiat un contract cu firma Vodafone pentru un telefon si un abonement pe o perioada de 2 ani . Am platit pana in Martie 2012 , dupa care am renuntat sa mai platesc pentru faptul ca din senin ma-m trezit cu un cost de 540 ron . ( mentionez ca in abonament aveam 500 min nationale si 5000 min in Vodafone 1gb internet ) si eu foloseam telefonul sa ascult muzica si eventual vorbeam ( 40 min pe luna ) dupa nenumarate telefoane de la Vodafone si scrisori , ca mai am de achitat suma de 200 ron la ei , m-au sunat si mi-au spus ca contractul meu cu Vodafone s-a reziliat si sun trecut in lista de rau platnici .
Din 2012 pana astazi am mai primit scrisori de la diferite firme de recuperare , dar astazi m-am trezit cu un plic la usa si carte de vizita de la firma DRDD , in care suma care eu aveam sa o platesc s-a triplat .
Va rog sa imi puneti daca este legal ce fac aceste firme . Din cate am citit eu nu au nici un drep sa imi puna mie penalizari sa ajung la aceasta suna.
Am mai citit ca prescriptia unei datorii trece dupa 3 ani si ca creditorul nu mai poate sa actioneze debitorul in judecata pentru plata unei datorii, adica nu mai poate obtine concursul fortei coercitive a statului roman pentru constrangerea debitorului.
Eu din Martie 2012 nu am fost dat in judecata nu am fost chemat in istanta .
Vrau sa imi spuneti daca aceste informatii sunt corecte . Si daca cei de la Drdd imi pot face ceva .
Mentionez ca suma de 200 de ron as achita-o astazi ( dar decat sa le dau un leu in plus cum imi cer ei mai bine platesc un avocat sa merg peste ei !!!! )

Astept un raspuns

Multumesc