avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Activitate smarius2000

Activitate smarius2000

Răspuns la discuția Am la parter o Brutarie
Ce se intampla daca nu semnez, suntem 2 vecini, vecinu a semnat deoarece ii face lucrarea, dar eu nu, si i am zis de aer conditionat si rulouri si a zis ca se duce si isi cauta dreptatea si zice ca l am santajat.
Răspuns la discuția Am la parter o Brutarie
Multumesc.

Mi-a zis un vecin sa ii cer urmatoarele :
- Rulouri exterioare pentru geamuri si aer conditionat in apartament, ce ziceti ? e o idee buna?!
De curand am cumparat un apartament la etajul 1, iar la parter am o brutarie, cum m-am grabit atunci si nu analizat toate datele, am sarit peste brutarie :( din pacate.

Toate bune si frumoase, am facut apartamentul, s.a.m.d

La parter am o brutarie in fiecare seara, galagie, malaxor si alte minunatii care mai au ei pe acolo + ca are si o teava de abur sau ce o fi aia, care este langa balconul meu si peretele meu agatata.

Vreau sa stiu si eu, care este programul unei brutarii, cum se lucreaza, non stop sau au un program.

Ieri vine la mine proprietarul de la brutarie, cica vrea sa extinda in partea stanga o chestie si trebuie sa ii dam acordul vecini de la etajul 1.
La etajul unu suntem 3.
Unu este plecat la bucuresti si nu are nici o treaba.
Al 2 lea lucreaza in domeniu gaze si instalatii si a zis ca s-ar putea sa ii semneze.
Eu am zis ca nu vreau sa semnez deoarece din cauza la teava respectiva, imi vine miros de drojdie ( bere cateodata ) in apartament si foarte mare caldura.

Ce fac, cum procedez ?:frantic::frantic::frantic::frantic: