in ceea ce priveste punctul 1, mi se pare putin probabil sa fie asa cum zici tu, pentru ca aveam vreo 20 de euro cost, ceea ce inseamna ~90 lei + TVA, iar daca ar fi fost abonamentul in avans ar fi fost ~280 lei + TVA + cele 4 zile + costul suplimentar, ceea ce ar fi ajung la peste 450 lei. Nu pusca nici cum. Mi se pare aiurea.
Iar in ceea ce priveste punctul 2 , in contract nu scrie asa ceva, l-am citit cap-coada, nu as fi semnat daca scria ca trebuie sa platesc daune in valoare de peste 5000 de lei daca am intarziat plata facturii cu nici o luna.
Buna ziua,
In data de 15.04.2015 am facut 2 abonamente Orange, in valoare de 41, respectiv 21 euro / luna, achizitionand la pret promotional un telefon si o tableta.
In data de 20.04.2015 mi s-a emis o facutra pe 4 zile in valoare de 260 lei, pe care nu am achitat-o, neintelegand de ce e o suma atat de mare pentru 4 zile, si pentru ca eu iau salariul in data de 15 si nu aveam posibilitate financiara sa o achit la momentul respectiv.
In data de 18.05.2015 mi s-au emis 2 facturi in valoare totala de 5631 lei, cu titlul "Daune reziliere contract"
Mentionez ca nu am cerut rezilierea contractului. Nu mi se pare corect cum procedeaza, e o suma enorma si NU am de gand sa le-o achit. Cum as putea face sa reziliez contractul cu acesti nesimtiti fara sa platesc vreo dauna?