avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Activitate SebiHK

Activitate SebiHK

Răspuns la discuția Daune reziliere contract Orange
in ceea ce priveste punctul 1, mi se pare putin probabil sa fie asa cum zici tu, pentru ca aveam vreo 20 de euro cost, ceea ce inseamna ~90 lei + TVA, iar daca ar fi fost abonamentul in avans ar fi fost ~280 lei + TVA + cele 4 zile + costul suplimentar, ceea ce ar fi ajung la peste 450 lei. Nu pusca nici cum. Mi se pare aiurea.

Iar in ceea ce priveste punctul 2 , in contract nu scrie asa ceva, l-am citit cap-coada, nu as fi semnat daca scria ca trebuie sa platesc daune in valoare de peste 5000 de lei daca am intarziat plata facturii cu nici o luna.

Rog o parere mai competenta.
Buna ziua,
In data de 15.04.2015 am facut 2 abonamente Orange, in valoare de 41, respectiv 21 euro / luna, achizitionand la pret promotional un telefon si o tableta.
In data de 20.04.2015 mi s-a emis o facutra pe 4 zile in valoare de 260 lei, pe care nu am achitat-o, neintelegand de ce e o suma atat de mare pentru 4 zile, si pentru ca eu iau salariul in data de 15 si nu aveam posibilitate financiara sa o achit la momentul respectiv.
In data de 18.05.2015 mi s-au emis 2 facturi in valoare totala de 5631 lei, cu titlul "Daune reziliere contract"
Mentionez ca nu am cerut rezilierea contractului. Nu mi se pare corect cum procedeaza, e o suma enorma si NU am de gand sa le-o achit. Cum as putea face sa reziliez contractul cu acesti nesimtiti fara sa platesc vreo dauna?