avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Activitate VioricaE

Activitate VioricaE

Buna seara am omis sa mentionez ca mama mea si tatal vitreg au fost casatoriti legal (Pt ca tatal celui care ne-a chemat in judecata a decedat in urma mamei mele acesta are parte mai mare decat eu si fratii mei ? In cateva zile v-a venii expertul . De aceea v-am intrebat daca pot in functie de venitul meu lunar sa-i platesc fiului tatalui meu vitreg in functie de veniturile mele dupa ce procesul de partaj judiciar v-a fi incheiat . Va multumesc pentru raspunsuri .
Am si eu o problema ! Mama mea si tatal vitreg au cumparat impreuna un imobil cu 3 camere mama a decedat in 2003 tatal vitreg a decedat in 2012 . Mai am 2 frati dar dupa 25 de ani am fost chemati in judecata de fiul tatalui vitreg . Pana la momentul chemarii in judecata fiu tatalui vitreg nu a contribut la ingrijirea tatalui la finerariile acestuia . Eu am 32 de ani handicap gr 1 permanent fara insotitor si o am in intretinere pe fetita mea in varsta de 3 anisori . Fiul tatalui vitreg stie ca nu am putere sa-l despagubesc si ma ameninta ca o sa ma arunce in strada ( Veniturile mele lunare sunt de 550 roni , Pentru ca nu am unde sa locuiesc cu fetita mea sunt dispusa sa-i dau tot venitul meu lunar doar sa nu raman in strada . Ma poate arunca fiul tatalui vitreg si instanta in strada daca nu am sume mari de bani sa-l despagubesc pe fiul tatalui vitreg ? Multumesc ca mi-ati oferit sansa sa va scriu sper din