Buna seara am omis sa mentionez ca mama mea si tatal vitreg au fost casatoriti legal (Pt ca tatal celui care ne-a chemat in judecata a decedat in urma mamei mele acesta are parte mai mare decat eu si fratii mei ? In cateva zile v-a venii expertul . De aceea v-am intrebat daca pot in functie de venitul meu lunar sa-i platesc fiului tatalui meu vitreg in functie de veniturile mele dupa ce procesul de partaj judiciar v-a fi incheiat . Va multumesc pentru raspunsuri .
Am si eu o problema ! Mama mea si tatal vitreg au cumparat impreuna un imobil cu 3 camere mama a decedat in 2003 tatal vitreg a decedat in 2012 . Mai am 2 frati dar dupa 25 de ani am fost chemati in judecata de fiul tatalui vitreg . Pana la momentul chemarii in judecata fiu tatalui vitreg nu a contribut la ingrijirea tatalui la finerariile acestuia . Eu am 32 de ani handicap gr 1 permanent fara insotitor si o am in intretinere pe fetita mea in varsta de 3 anisori . Fiul tatalui vitreg stie ca nu am putere sa-l despagubesc si ma ameninta ca o sa ma arunce in strada ( Veniturile mele lunare sunt de 550 roni , Pentru ca nu am unde sa locuiesc cu fetita mea sunt dispusa sa-i dau tot venitul meu lunar doar sa nu raman in strada . Ma poate arunca fiul tatalui vitreg si instanta in strada daca nu am sume mari de bani sa-l despagubesc pe fiul tatalui vitreg ? Multumesc ca mi-ati oferit sansa sa va scriu sper din