avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Activitate OanaValentina

Activitate OanaValentina

Răspuns la discuția Confiscare tigari
Tigarile fara timbru era pt consum personal nu erau pt comercializare. Eu am fost plecata si fata mea nestiind a dus toate tigarile pe care le aveam in magazin.
Nu au niciun fel de proba, nici macar declaratie eu nu am dat.
Ei au zis ca pur si simplu treceau prin zona si au drept de control , deci nu au venit la mine in control in baza vreunei reclamatii.
Buna seara,

Va rog frumos sa mi spuneti , daca se poate, o parere referitoare la o problema aparuta.
Am un magazin cu produse elementare , in provincie. Intr-o seara , au venit 4 politisti care au dat buzna in magazin fara mandat , fara a se legitima . Mi-au verificat facturile , erau in regula, exceptand faptul ca aveam 7 pachete de tigari netimbrate si 13 pachete de tigari Kent fara factura. Mi le-au confiscat pe toate, neinformandu - ma ce urmeaza. Dupa 3 saptamani au revenit zicandu-mi sa ma prezint la post sa-mi ia amprentele pt ca a inceput urmarirea penala. Ce pot sa fac? Trebuie sa ma conformez sa-mi ia amprentele sau pot sa refuz deoarece nu am primit nicio notificare, nu am dat nicio declaratie? Se poate face dosar penal?La ce trebuie sa ma astept? va rog frumos daca se poate sa ma ajutati , deoarece nu stiu ce sa fac.