avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Activitate iulia37

Activitate iulia37

Buna ziua,
Revin din nou cu problema de mai sus. Intre timp am deschis standu am delimitat spatiu,tin gestiunile separat,dar acum tot am o problema.Contabila mi-a spus ca se pote tine pe un singur calculator doua gestiuni(eu lucrez in programul Facturis,si am gestiunea 1 si 2)la gestiunea 2 am legata si casa de marcat. Problema este ca am inteles ca nu este ok nici asa ,ca trebuie sa am pe alt calculator gestiunea 2. Chiar trebuie sa investesc in alt calaculator?
Va multumesc
Am inteles.Atunci va trebui sa declar firma en gross si en detail si voi face pe o parte a standului en detail si pe o parte en gross cu un cordon intre ele si asa am delimitat spatiu, si pentru fiecare voi avea gestiuni separate.
Va multumesc
Chiar nu mai inteleg,mi-am dorit sa incep o afacere legala din toate punctele de vedere,dar se pare ca sunt destule piedici.Nu inteleg de de aceasta lege ,daca eu sunt la inceput de drum de unde bani sa platesc un angajat pentru una din gestiuni,eu abia am bani sa cumpar marfa. O porcarie.Pacat ca ne impiedicam de astfel de legi.
Buna ziua,
Am inteles ca la persoanele juridice obligatoriu factura si chitanta,dar nu inteleg de ce trebuie sa tin doua gestiuni separate daca eu am acelasi pret pentru toti clienti si punctul de lucru il declar en detail.
Va multumesc

Buna dimineata,
Vreau sa i-mi deschid o firma in luna Iulie iar punctul de lucru va fi in Dragonul Rosu.Daca declar punctul de lucru ca si vanzare en detail stiu ca pot elibera bon fiscal persoanelor fizice,dar nu stiu cum se procedeaza corect catre persoanele juridice. Le pot elibera factura cu chitanta?
Va multumesc.