Daca in 2010 am cesionat 4 firme care mai aveau stoc scriptic , am intocmit procese de predare- primire cu noul administrator a stocurilor +acte . Dupa 5 ani poate sa ma invinuiasca autoritatile ca nu a primit si cel faptic noul administrator? multumesc
Registrul comertului a castigat procesul ptr dizolvarea unei firme dar inca nu sa publicat in monitorul oficial. Daca se primeste amenda din anumite motive (protectia consumatorului) , se poate anula dizolvarea ?..
Am cesionat 6 firme spre 2 persoane care nu au mai continuat activitatea , 4 au fost radiate si au mai ramas 2 , una fara datorii , alta 7000 ron amenda dar nu se stie ptr ce , prin 2010 . In prezent se cauta niste facturi emise pentru 2 beneficiari carora li s-au vandut produse cu garantie de 10 ani , iar administratorii din prezent nu sunt de gasit , sunt plecati din tara . Mentionez ca toate facturile au fost inregistrate pe perioada administrarii . Se pot intoarce impotriva mea ca fost administrator si in ce conditii???...multumesc ptr raspuns