avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Activitate victormircea1969

Activitate victormircea1969

Discuție Cesiune firma
Daca in 2010 am cesionat 4 firme care mai aveau stoc scriptic , am intocmit procese de predare- primire cu noul administrator a stocurilor +acte . Dupa 5 ani poate sa ma invinuiasca autoritatile ca nu a primit si cel faptic noul administrator? multumesc
Registrul comertului a castigat procesul ptr dizolvarea unei firme dar inca nu sa publicat in monitorul oficial. Daca se primeste amenda din anumite motive (protectia consumatorului) , se poate anula dizolvarea ?..
Răspuns la discuția Cesionare firme
garantiile produselor au fost date in perioada in care am fost administrator....beneficiarii se intorc impotriva mea deoarece sunt singurul "de gasit"
Discuție Cesionare firme
Am cesionat 6 firme spre 2 persoane care nu au mai continuat activitatea , 4 au fost radiate si au mai ramas 2 , una fara datorii , alta 7000 ron amenda dar nu se stie ptr ce , prin 2010 . In prezent se cauta niste facturi emise pentru 2 beneficiari carora li s-au vandut produse cu garantie de 10 ani , iar administratorii din prezent nu sunt de gasit , sunt plecati din tara . Mentionez ca toate facturile au fost inregistrate pe perioada administrarii . Se pot intoarce impotriva mea ca fost administrator si in ce conditii???...multumesc ptr raspuns