avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cesionare firme
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cesionare firme

Am cesionat 6 firme spre 2 persoane care nu au mai continuat activitatea , 4 au fost radiate si au mai ramas 2 , una fara datorii , alta 7000 ron amenda dar nu se stie ptr ce , prin 2010 . In prezent se cauta niste facturi emise pentru 2 beneficiari carora li s-au vandut produse cu garantie de 10 ani , iar administratorii din prezent nu sunt de gasit , sunt plecati din tara . Mentionez ca toate facturile au fost inregistrate pe perioada administrarii . Se pot intoarce impotriva mea ca fost administrator si in ce conditii???...multumesc ptr raspuns
Cel mai recent răspuns: victormircea1969 , utilizator 12:05, 26 Iunie 2015
Daca faptele vizate nu sunt din perioada in care dvs. erati administrator nu aveti de ce sa faceti griji, nu puteti raspunde pentru faptele altora doar ca intr-o perioada ati fost administrator al societatii respective, aceasta desigur nu va scuteste de o seama de intrebari si declaratii de dat in fata organelor de ancheta pentru clarificarea situatiei de fapt.
garantiile produselor au fost date in perioada in care am fost administrator....beneficiarii se intorc impotriva mea deoarece sunt singurul "de gasit"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl etamarga etamarga am avut un srl lam cesionat am facut act notarial cu predare a evidentei contabilr ca sa ma trezesc sunt chemata la politie ca nu sunt inregistrate 5 facturi ... (vezi toată discuția)
Fostul admin. "accepta" facturi in numele unei societati deja radiate ContSters137516 ContSters137516 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu niste opinii vizavi de o problema pe care eu nu am mai intalnit-o in practica mea (ce-i drept cam scurta). Am o somatie de ... (vezi toată discuția)
Se poate ajunge la sechestru pe bunuri proprii? octy2009 octy2009 Buna ziua . Sunt administrator la o firma din Bacau la care mai am un asociat. Problemele au inceput acum un an si am acumulat datorii la stat din tva si ... (vezi toată discuția)