Nu exista sorti de izbanda, am vb cu colegi si se pare ca la ITM daca facem va afla cine a facut plangere si citez "zburam" oricum ei au trecut ca nu s-au facut ore suplimentare. din ce am reusit sa vb si cu alti colegi din tara este aceeasi situatie insa ne complacem. nu vreau sa-mi pierd jobul pt ca imi cer drepturile si nici nu vreau sa ma dea in judecata cum m-au amenintat :( nu ne permitem avocat, cum pute rezolva problema? este o firma de piese auto cu sediul in cluj si ni s-a dat de inteles ca are foarte multe relatii peste tot. va multumesc !!!
Da ne-am dat toti acordul pentru a rezolva probleme firmei evident si chiar nu avem, cel putin eu personal, nicio problema ca am efectuat acele ore. Problema e ca nu vor sa ni le plateasca.
Ni s-a cerut verbal sa facem un numar de ore astfel incat sa fim la zi cu intarzierile.
Buna ziua,
Va deranjez cu o nelamurire. Suntem 4 persoane in aceeasi situatie, lucram la aceeasi firma intr-una din filiale acesteia.
Am cerut plata orelor suplimentare pe care le-am facut in decursul ultimelor 2 luni si ni s-a raspuns ca nu vom primi nimic pt. ca a fost in datoria noastra sa le facem, desi aceste ore ne-au fost cerute pentru a rezolva anumite probleme care au aparut.
Ne-au spus sa ii dam in judecata daca nu ne convine, cu mentiunea ca daca facem asta vom fi concediati si nu ne vom mai putea angaja mult timp d-acum incolo in piata auto.
Va rog cine este avocat si ne poate ajuta.
Multumesc.