avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Activitate DLC

Activitate DLC

Mie imi lipsesc niste informatii cheie. De pilda, care este salariul lui. Banii pot fi virati in absolut orice cont (inclusiv al sotiei). Asadar, in Romania, el poate sa nu aiba nimic pe numele sau, asadar sa execut silit procent din 0. Ceea ce fireste nu imi convine.
El lucreaza pe teritoriul Iraqului, insa el este angajatul companiei britanice contractata la randul ei de o compania rusa. Banii castigati de el ajung oricum in Romania. Eu credeam ca le pot trimite celor la care lucreaza (britanicii) hotararea pentru a o pune ei in aplicare, retinundu-i din salariu suma aferenta pensiei alimentare.
Buna ziua! As dori sa va cer cateva informatii.

Am o hotarare judecatoreasca definitiva ce il obliga pe tatal meu la plata pensiei alimentare, in cuantum procentual din salariul sau, pana la varsta de 26 de ani.
Tatal meu s-a anagajat de curand, prin intermediul unei firme britanice, la o intreprindere aflata in patrimoniul unei companii rusesti, pe teritoriul Iraqului.

Intrebarea este ce pot face in acest caz si pe teritoriul carui stat trebuie sa fie pusa hotararea judecatoreasca in aplicare.