avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Activitate ana32

Activitate ana32

Buna ziua.In data de 2005 am facut un imprumut cu sotia de la o banca,eu fiind co-imprumutat.Mentionez ca pana la divort,ratele lunare au fost platite la zi.In data de 30.06.2015,am facut un imprumut la aceeasi banca cu actuala mea sotie.La 3 saptamani am primit acasa un plic de la o firma de executori judecatoresti in care eram somat si executat silit prin blocarea contului si poprire pe salariu pentru ca nu au mai fost platite ratele la imprumutul luat cu fosta sotie,pana in momentul sosirii acestui plic.Mentionez ca nici banca si nici firma de recuperari(cei care au preluat createle de la acea banca) NU AU TRIMIS NICI MACAR O NOTIFICARE PE NUMELE MEU(co-imprumutat).Intrebarea este:se poate executa silit fara a fi notificat macar o data din 2009 si pana in prezent?As dori daca se poate un avocat pro bono.
As dori sa-mi iau concediu medical de risc maternal, si nu stiu daca firma la care lucrez este arondata la medicina muncii.Medicul ginecolog vrea sa-mi faca un referat pentru aceasta institutie.Se poate merge la orice filiala a Medicinei Muncii in cazul in care firma la care lucrez nu are contract cu Medicina Muncii?