avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita fara notificare
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita fara notificare

Buna ziua.In data de 2005 am facut un imprumut cu sotia de la o banca,eu fiind co-imprumutat.Mentionez ca pana la divort,ratele lunare au fost platite la zi.In data de 30.06.2015,am facut un imprumut la aceeasi banca cu actuala mea sotie.La 3 saptamani am primit acasa un plic de la o firma de executori judecatoresti in care eram somat si executat silit prin blocarea contului si poprire pe salariu pentru ca nu au mai fost platite ratele la imprumutul luat cu fosta sotie,pana in momentul sosirii acestui plic.Mentionez ca nici banca si nici firma de recuperari(cei care au preluat createle de la acea banca) NU AU TRIMIS NICI MACAR O NOTIFICARE PE NUMELE MEU(co-imprumutat).Intrebarea este:se poate executa silit fara a fi notificat macar o data din 2009 si pana in prezent?As dori daca se poate un avocat pro bono.
Ultima modificare: Duminică, 20 Septembrie 2015
ana32, utilizator
Daca divortul a fost in 2009, suma apare ca prescrisa, insa trebuie vazute actele.
Din pacate, problema care cred ca se ridica este ca aveati 15 zile de contestat in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de prescriptie pentru credit bancar ifti1967 ifti1967 Buna ziua, Am primit, in februarie 2010, o notificare de executare silita de la o firma de recuperari ptr un credit neachitat integral de titular, eu avand ... (vezi toată discuția)
Neplata descoperit card adrianccc adrianccc Salutare. Am si eu o datorie neplatita catre bcr. In 2008 am facut un descoperit de card si in aprile 2009 am platit ultima rata la ei. In martie 2013 am ... (vezi toată discuția)
Cesionarea creantei bancare andresclaudia andresclaudia am un contract de credit bancar(nevoi personale fara ipoteca)din 2007. Ultima rata achitata in aprilie 2008. creditul a fost cesionat in data de30 01 2009 ... (vezi toată discuția)