avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Activitate Sofocle9

Activitate Sofocle9

Buna ziua, am avut recent o problema intr-o parcare privata.
Trecand direct la subiect, am parcat frumos pe un loc delimitat si cand m-am intors, masina mea era blocata. Mai exact toate culoarele erau pline de masini parcate in dreptul celor dinspatiile desemnate parcarii. Intreb pe cineva care se ocupa de parcare, de ce mi s-a blocat masina, si imi lasa de inteles ca asa ar fi ordinul de la conducere, cat mai multe masini posibil. Astept aproape o ora sa mi se deblocheze masina pentru ca nu mai gaseau cheia autovehiculului parcat dreptul meu.
Nu stiu daca este tocmai legal ce fac ei, la o parcare de ~300 de locuri sa intre peste 350 de masini.
Ceva mai rau a patit-o un prieten de-al meu, a lasat masina in aceasta minunata parcare pazita si supravegheata video, iar cheiile le-a lasat la caserie sa nu aibe grija lor. Parcarea aceasta dispune de un astfel de serviciu. Cand s-a intors dupa masina, mai devreme cu o zi decat specificase, a gasit-o scoasa de pe locul unde o parcase si lasata undeva pe un culoar cu cheile in ea, iar in locul lui era parcata alta masina.
Asi vrea sa fac o reclamatie undeva, insa nu stiu exact unde. Ma poate ajuta cineva cu o informatie? Stiti cumva daca incalca sau nu vro lege prin faptul ca parcheaza mai multe masini decat au locuri de parcare?