avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Parcare privata - depasirea capacitatii de parcare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Parcare privata - depasirea capacitatii de parcare

Buna ziua, am avut recent o problema intr-o parcare privata.
Trecand direct la subiect, am parcat frumos pe un loc delimitat si cand m-am intors, masina mea era blocata. Mai exact toate culoarele erau pline de masini parcate in dreptul celor dinspatiile desemnate parcarii. Intreb pe cineva care se ocupa de parcare, de ce mi s-a blocat masina, si imi lasa de inteles ca asa ar fi ordinul de la conducere, cat mai multe masini posibil. Astept aproape o ora sa mi se deblocheze masina pentru ca nu mai gaseau cheia autovehiculului parcat dreptul meu.
Nu stiu daca este tocmai legal ce fac ei, la o parcare de ~300 de locuri sa intre peste 350 de masini.
Ceva mai rau a patit-o un prieten de-al meu, a lasat masina in aceasta minunata parcare pazita si supravegheata video, iar cheiile le-a lasat la caserie sa nu aibe grija lor. Parcarea aceasta dispune de un astfel de serviciu. Cand s-a intors dupa masina, mai devreme cu o zi decat specificase, a gasit-o scoasa de pe locul unde o parcase si lasata undeva pe un culoar cu cheile in ea, iar in locul lui era parcata alta masina.
Asi vrea sa fac o reclamatie undeva, insa nu stiu exact unde. Ma poate ajuta cineva cu o informatie? Stiti cumva daca incalca sau nu vro lege prin faptul ca parcheaza mai multe masini decat au locuri de parcare?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:47, 28 Iunie 2015
Fiind vorba despre parcare cu statut privat,eventuala reclamatie trebuie adresata proprietarului parcarii
Analizati responsabil ca dvs ati aflat ca este parcare privata si ati inteles sa va asumati riscul sa parcati
Nu stiu daca este tocmai legal ce fac ei, la o parcare de ~300 de locuri sa intre peste 350 de masini.

"EI' au facut parcarea si nu au de unde sa prevada ca de-alungul exploatarii parcarii terti vor intelege sa isi asume responsabilitatea sa parcheze-asumandu-si consecintele de rigoare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, detin un loc de parcare in proprietate privata aflat ... diablo diablo Buna seara, Detin un loc de parcare in proprietate privata aflat in jurul blocului in care locuiesc si am un vecin (cel din dreapta) pe care nu il cunosc ... (vezi toată discuția)
Parcare privata - acces marshanna marshanna Buna ziua, Este vorba despre o cladire cu peste 200 de apartamente, care are in dotare o parcare privata de vreo suta de locuri. Acest spatiu - parcarea este ... (vezi toată discuția)
Masini parcate ilegal florintodoran florintodoran Buna ziua, as dori sa intreb daca exista posibilitatea ca masinile parcate ilegal in garajul blocului, sa fie ridicate. Am discutat subiectul acesta in ... (vezi toată discuția)