avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Activitate gheorghedragomir

Activitate gheorghedragomir

ca sa fiu mai explicit este vorba de un bener care este deasupra chioscului cu denumirea societatii R. COMERTULUI J-UL - ANUL ÎNFIINȚĂRII ETC..
va salut ! multumesc frumos pentru raspuns , este vorba de o taxa de firma,deoarece am un sc. si un pfa unde sunt asociat unic , eu am inteles ce spune art.26 /446 dar am primit raspuns de la economistii de la Primărie ca taxa de firma se plateste , dvs ce spuneti ?
Bună ziua ! ati avut o idee nemaipomenită să puteti ajuta lumea d.p.d.d.v .Sunt o persoana cu handicap accentuat care beneficiază conf N.C.F.de FACILITATI !
Am facut o cerere la directia economica a Primăriei pentru scutirea impozitului pe taxa de firma a unui S.C. pe care îl am și personalul autorizat de acolo mi-a raspuns scris că : persoana incadrată cu grad de handicap accentuat poate beneficia pe scutirea impozitului pe profit, pe impozitul pe locuintă , teren si autoturism , pe taxa de firmă nu este scutit - dvs - daca vreti sa ma ajutati ce raspuns îmi puteți da ? eu m-am gandit sa-i actionez in judecată deoarece impozitul pe taxa de firmă este ca și impozitul pe venit care este scutit !