avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Activitate raffica

Activitate raffica

Răspuns la discuția Retrimitere in fata Marii Camere
din fericire va dura doar o saptamana. cedo le-a pus pe ordinea de zi pt gata de 6 iulie.
fara indoiala, de aceea am si apelat la parerea dvs.
deci statul roman iar reuseste sa ne amane iar cu anii...........dupa ce ca au facut recurs in ultima zi din cele 3 luni la ora 19.20

nu exista precedente pentru astfel de proceduri ? o perioada de timp comparativ cu alte spete? dupa ce ca statul roman este neinteresat de rezolvarea retrocedarilor, si curtea europeana le este complice.............sunt extrem de dezamagit de catre "colosul" european care ar trebui sa judece dupa hartii, nu dupa cum canta statul roman..........
nu, nu este cauza mea.............eu doar ce am fost informat azi ca va fi trimisa inapoi in fata marii camere............vreau sa va intreb, 1 an este timpul standard pentru toate cauzale retrimise ? sau 1 an daca este admis recursul facut de statul roman...............vreau sa stiu o perioada de timp cat mai exacta. multumesc.
cauza mea la cedo a fost retrimisa in fata marii camere................ce inseamna acest lucru, si cam cat ar dura pana judecatorii se vor decide asupra sa.............multumesc anticipat