iar daca as cere drept de vizita in instanta,si miar acorda o vizita la 2 saptamani,ar mai putea sa ceara mama ei dreptul de a o lua in italia?iar aceasta sta cu chirie,nu cred ca este un domiciliu stabil,in ceea ce priveste siguranta copilului nu cred ca este o situatie tocmai favorabila,ea are nevoie de un parinte alaturi de ea,dar nici eu nu pot avea grija de ea deoarece muncesc,si nu am cum sa fiu alaturi de ea,fiind in varsta de doar 4 ani.
va multumesc pentru sfat,in acest caz nu o sa o las in italia,si asa nu prea aveam de gand,stiam ca este greu de recuperat,ceea ce ma si ingrijoareaza.Iar faptul ca mama ei poate cere in instanta dreptul de a o lua la ea mi se pare ciudat,daca eu nu vreau sa-i acord procura,ceea ce depinde doar de mine,si este doar decizia mea,dreptul meu,nu mi se pare normal ca dreptul meu sa poata fi ignorat,incalcat...va multumesc din nou
in decizia judecatoreasca scrie ca amandoi parintii contribuie la cersterea copilului,daor ca este incredintat mamei,sta la domiciliul mamei si platesc o pensie alimentara.o vad la 2 zile,3 zile,destul de des,cate 3-4 ore per vizita,asta pentru ca se comporta frumos cu mine dat fiind ca leam zis ca o sa le acrd procura,daca nu o acordam ma amenintat bunica fetei ca nu o sa ma mai lasa sa o vad si ca intoarce foaia in acest caz...am divortat acum 3 ani,copilul are 4 ani
Buna,sunt divortat si copilul a fost incredintat mamei,aceasta este plecata in italia de 2 ani,doreste sai acord procura pentru fetita sa o duca bunica in italia pe o durata de 2 saptamani,intrebarea mea este daca ai acord aceasta procura,ce siguranta am eu ca bunica se va intoarce inapoi in tara cu copilul meu dupa 2 saptamani,si a doua daca nu se intoarce in 2 saptamani cum ar trebui sa procedez pentru a-mi aduce inapoi fetita?mentionez ca pentru mama e foarte greu sa vina in tara pentru 2 saptamani sasi vada fetita,si prefera sa o las pe fetita acolo sa o vada doar seara si in week-end pentru ca ea munceste,mi se pare usor deplasat motivul si de aceea am dubii in privinta asta.Multumesc anticipat.