Buna ziua. Plecand de la apartamentul cu chirie in care am stat cu o luna inainte, proprietarii doresc sa platesc si luna in care trebuia sa mai stau acolo si m-au pus sa semnez o hartie de mana in care scria ca m-au imprumutat 50 de euro ( chiria lunara ). Nu au putut sa scrie pe hartie ca am stat cu chirie deoarece nu mi-au facut contrat. Eu am semnat aceasta hartie doar in prezenta lui si a sotiei acestuia. Era o hartie rupta dintr-un caiet si nu este vorba de imprumut. Problema este ca nu am reusit sa le dau aceasta suma deoarece am terminat facultatea de putin timp si inca nu mi-am gasit un loc de munca.Intrebarea mea este: Imi pot face ceva rau cu aceea hartie? Nu vreau probleme.
Buna ziua, povestea mea este cam asa: fiind anul 4 la facultate, a trebuit sa mai stau inca un an in chirie si am ales sa stau cu un prieten de facultate. Am cautat apartament si am gasit o camera libera intr-unul de 2 camere. In cealalta camera statea un chirias mai vechi. Ne-am inteles cu proprietarul ca o sa stam pana in luna iulie, dar fiind anul 4 si terminand mult mai repede am hotarat sa plecam cu o luna mai devreme. Proprietarul cand a aflat a fost foarte suparat din cauza ca nu l-am anuntat pe motiv ca in luna aceea el a pierdut o chirie si astfel ne-a pus sa semnam o hartie de mana prin care declaram ca ne-a imprumutat cu cate 50 de euro (chiria lunara).:(( Noi nu mai vrem sa dam suma de bani pe motiv ca nu am locuit acolo. Hartia este rupta dintr-o agenta,pe ea este trecut numele meu si al colegului, suma care trebuie sa o dam si semnaturile noastre. Suma totala fiinde 100 de euro. Mentionez ca nu am facut nici un fel de contract cat timp am stat in chirie iar pe hartie facuta de el a scris 'IMPRUMUT'. Pot avea probleme cu legea daca nu achit suma? sau ce se intampla, nu vreau sa am probleme pentru o suma asa mica. Va multumesc