Buna ziua. Plecand de la apartamentul cu chirie in care am stat cu o luna inainte, proprietarii doresc sa platesc si luna in care trebuia sa mai stau acolo si m-au pus sa semnez o hartie de mana in care scria ca m-au imprumutat 50 de euro ( chiria lunara ). Nu au putut sa scrie pe hartie ca am stat cu chirie deoarece nu mi-au facut contrat. Eu am semnat aceasta hartie doar in prezenta lui si a sotiei acestuia. Era o hartie rupta dintr-un caiet si nu este vorba de imprumut. Problema este ca nu am reusit sa le dau aceasta suma deoarece am terminat facultatea de putin timp si inca nu mi-am gasit un loc de munca.Intrebarea mea este: Imi pot face ceva rau cu aceea hartie? Nu vreau probleme.
Hartia este intocmita in 2 ex semnate de catre parti ?
Ca sa indepartati situatii neplacute contactati proprietarul,detaliati situatia cu care va confruntati si sustineti interesul pentru solutionarea amiabila si plata
Daca nu exista contract de locatiune legal intocmit si inregistrat la autoritatea fiscala,
proprietarilor le va fi greu sa probeze in instanta ca au acceptat inchirierea spatiu de locuit fara intocmirea documentelor legal prevazute si inregistrare la autoritatile fiscale,s-ar expune riscului sa fie acuzati de evaziune fiscala
Inchiriere imobil
gigelas
Buna seara,
Un imobil format din casa si teren,se va inchiria unei familii,care doreste sa-l si cumpere ulterior.
Momentan doreste doar inchirierea.
Ce ... (vezi toată discuția)
Drepturi chiriasi
Popescupop
Buna ziua,
In bloc la noi sta cu chirie o doamna mai in varsta impreuna cu proprietara.Aceasta proprietara o agreseaza verbal si o umileste , gen: sa te uiti ... (vezi toată discuția)