avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Activitate jravli

Activitate jravli

Inchiriez masini in Romania de 12 ani de la aceesi firma insa acum o luna am hotarit sa inchiriez de la alta companie. Greseala mea.
Am platit un depozit garantie de 500 E pe card,are trebuia returnat imediat ce masina e predata in aceleasi conditii in care a fost prelauata.
Masina a fost predata pe 7 iunie si de atunci am trimis mai multe email-uri si am dat telefoane. Nu am primit nici un raspuns scris insa dupa insistemtele mele la consultantii care raspundeau la telefon ( si care nu puteau face altceva decit sa transmita mesajul meu mai departe) am fost apelat de un angajat care si-a cerut scuze invocing aglomeratia mare si acuzind banca ca nu a trimis banii si mi-a promis ca banii vor ajunge in contul meu cel tirziu azi.Bineinteles ca nu au ajuns.
sunt pur si simplu stupefiat de ce s-a intimplat, compania de la care am inchiriat este frachizoare a aunei firme de inchiriere renumita in toata Europa.
Am scris asta aici in speranta ca cineva imi poate da un sfat cum pot sa-mi recuperez banii fara prea multa tevatura.
o zi buna
Buna ziua

Sunt plecat din Romania din 2007, locuiesc in Elvetia,insa platest impozite in ambele tari pentru ca n-am schimbat domiciliul fiscal ( in Elvetia platesc pentru veniturile realizate acolo iar i Romania pentru venituri realizate din cedares folosintei bunurilor-chirii).
Acum nu sunt in regula in nici una dintre tari pentru can in Elvetia ar trebui sa declar si ce cistig in Romania dar nu pot plati impozitul in ambele tari.
Vin in Romania la sfirsitul lunii iulie pentru o saptamina si as vrea sa schimb domiciliul fiscal pe Elvetia numai.
poate cineva sa ma ma indrume cu privire la procedura si acte necesare?

Multumesd