Inchiriez masini in Romania de 12 ani de la aceesi firma insa acum o luna am hotarit sa inchiriez de la alta companie. Greseala mea.
Am platit un depozit garantie de 500 E pe card,are trebuia returnat imediat ce masina e predata in aceleasi conditii in care a fost prelauata.
Masina a fost predata pe 7 iunie si de atunci am trimis mai multe email-uri si am dat telefoane. Nu am primit nici un raspuns scris insa dupa insistemtele mele la consultantii care raspundeau la telefon ( si care nu puteau face altceva decit sa transmita mesajul meu mai departe) am fost apelat de un angajat care si-a cerut scuze invocing aglomeratia mare si acuzind banca ca nu a trimis banii si mi-a promis ca banii vor ajunge in contul meu cel tirziu azi.Bineinteles ca nu au ajuns.
sunt pur si simplu stupefiat de ce s-a intimplat, compania de la care am inchiriat este frachizoare a aunei firme de inchiriere renumita in toata Europa.
Am scris asta aici in speranta ca cineva imi poate da un sfat cum pot sa-mi recuperez banii fara prea multa tevatura.
o zi buna