avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... garantie masina inchiriata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

garantie masina inchiriata

Inchiriez masini in Romania de 12 ani de la aceesi firma insa acum o luna am hotarit sa inchiriez de la alta companie. Greseala mea.
Am platit un depozit garantie de 500 E pe card,are trebuia returnat imediat ce masina e predata in aceleasi conditii in care a fost prelauata.
Masina a fost predata pe 7 iunie si de atunci am trimis mai multe email-uri si am dat telefoane. Nu am primit nici un raspuns scris insa dupa insistemtele mele la consultantii care raspundeau la telefon ( si care nu puteau face altceva decit sa transmita mesajul meu mai departe) am fost apelat de un angajat care si-a cerut scuze invocing aglomeratia mare si acuzind banca ca nu a trimis banii si mi-a promis ca banii vor ajunge in contul meu cel tirziu azi.Bineinteles ca nu au ajuns.
sunt pur si simplu stupefiat de ce s-a intimplat, compania de la care am inchiriat este frachizoare a aunei firme de inchiriere renumita in toata Europa.
Am scris asta aici in speranta ca cineva imi poate da un sfat cum pot sa-mi recuperez banii fara prea multa tevatura.
o zi buna
Cel mai recent răspuns: mady10 , utilizator 20:53, 20 Iulie 2022
Sunt si eu in aceiasi situatie. Ati reusit sa recuperati garantia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

firma prestari servicii turism teapa! oana69reg oana69reg Buna ziua Am participat ieri la o prezentare a unei firme de marketing din iasi promitea vacante de vis cu bani putin., doar daca se platea cu banii in aceasi ... (vezi toată discuția)
Inselat si lasat fara masina piticu13 piticu13 Buna ziua ,dupa cum spune si titlul am fost lasat fara masina prin inselaciune si anume,in august 2008 am vorbit cu un prieten sa iau o m asina in leasing pe o ... (vezi toată discuția)
Sechestrare autoturism de catre sotul administrator al firmei Manyloo Manyloo Buna ziua, Sunt actionar minoritar in firma cu sotul meu, care este si administrator. De mai bine de 1 an suntem intr-o stare conflictuala ( sunt multe de ... (vezi toată discuția)