avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Activitate msanautanu

Activitate msanautanu

Răspuns la discuția Despagubire inundatie
Multumesc de raspuns. Poate nu am detaliat eu corect, dar nu cauciucul furtunului s-a rupt ci capatul infiletant din baterie.
Buna ziua,

Astazi am fost chemata de urgenta de la servici din cauza unei inundatii din apartamentul meu. Dupa ce s-a verificat cauza, s-a constatat ca furtunul de la bateria de la baie s-a rupt iar apa fierbinte a curs cu presiune si a inundat tot apartamentul, inclusiv 2 vecini de dedesupt. Bateria a fost instalata de un instalator autorizat si nu instalatia a fost facuta gresit, ci bateria presupun ca avea defecte de fabricatie. Problema este ca aceasta a fost cumparata acum a luna, e apartament nou si nu am folosit-o foarte mult. Din cauza apei fierbinti s-a stricat parchetul, in baie masca chiuvetei plus laptopul de la aburi si apa fierbite, fara sa mai mentionez de mobila. Apartamentul este nou (intr-o cladire nou construita), si nu am resursele necesare ca dupa o luna sa renovez apartamentul. Exista vreo posibilitate ca sa primesc o despagubire pentru renovare de la magazin/producator din cauza inundatiei produse?

Multumesc