in primul rand multumesc pt raspuns...am fost la primarie si mi s-a zis de acolo ca nu ma incadrez sa primesc suplimetul de 600 lei deoarece trebuia sa ma prezint pana in data de 25 iunie , respectiv cu o zi inainte ca primul copil sa implineasca 3 ani...e adevarat ?Si inca o intrebare ...in cat timp trebuie depus dosarul pt indemnizatie CCC2 avand in vedere ca nu am beneficiat de cele 126 zile , respectiv 42 zile lauzie? .. am inteles ca e vorba de maxim o luna , daca e asa, care data se ia in calcul in ceea ce priveste depunerea dosarului pt indemnizatie, data nasterii la al doilea copil (adica pot depune pana in 15 iulie ) sau de la ziua din care ar trebui sa inceapa CCC2 respectiv ziua urmatoare aceleia in care primul copil implineste 3 ani (pana in 27 iulie)? Specific ca cele de la primarie nu m-au stiut indruma! Multumesc anticipat
Buna ziua!
Am o nelamurire pe care as vrea s-o rezolv cu ajutorul dvs.
Sunt in prelungire concediu crestere copil cu handicap cu primul copil de la 2 la 3 ani , care se termina in 15 iulie 2015. Primul copil a facut varsta de 3 ani in 26 iunie 2015. Pe al doilea copil l-am nascut in data de 15 iunie 2015 cu 11 zile inainte de a implini baiatul mare 3 ani si cu o luna inainte de a mi se termina concediul de crestere a copilului cu handicap. Nu am beneficiat de cele 126 zile post si prenatal. Cum se procedeaza in cazul meu pt indemnizatia celui mic ...? se poate merge in continuare si ce trebuie mai exact facut, sau trebuie facut alt dosar ? nu am fost inca nici la primarie si angajatorul nu a fost anuntat !