avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Activitate ovyovy

Activitate ovyovy

90 de zile sau se poate si pe 30 e la aprecierea politiei sau e obligat 90?
clasarea dosarului a fost facuta in baza art 135 lit b si nu se specifica nimic in legatura cu suspendarea permisului
Răspuns la discuția clasare cauzei
1. nu a incheiat proces verbal pe loc
2 am refuzat doar etilotesti la probe am spus ca merg doar ca trebue sa duc sotia acasa finndii 2 copii minori ramasi acasa singuri
3 deplasarea a fost de 1 km cu sotia la un control deoarece se simtea rau 4 agenti de politie au spus ca numai am dreptu de a conduce si au plecat de la fata locului
Răspuns la discuția clasare cauzei
dovada nu am primit pe loc atunci ci nai tarziu cu aprobare de procuroru de la parchet
buna am si eu o intrebare am fost cercetat penal pt art 337C penal cum a fost facut dosaru a rezultat ca nu reiese cu certituduneca fapta inculpatului a fost savarsita cu vinovatie si s a dispus clasarea cauzei azi am primit raspunsu pana acum am condus in baza dovezi de circulatie ce trebue sa fac sa primesc permisu inapoi
Discuție clasare cauzei
clasare cauzei in dosar penal pentru "refuz sau sustragere de la prelevare de mostre biologice" acu ce trebue sa fac sa obtin permisu clasarea in baza art.315 alin 1 lit b rap. la art 16 alin. 1 lit b teza a 2 a C.pp