avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... clasare cauzei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

clasare cauzei

clasare cauzei in dosar penal pentru "refuz sau sustragere de la prelevare de mostre biologice" acu ce trebue sa fac sa obtin permisu clasarea in baza art.315 alin 1 lit b rap. la art 16 alin. 1 lit b teza a 2 a C.pp
Cel mai recent răspuns: ovyovy , utilizator 14:59, 7 Iulie 2015
misto! nu credeam ca exista clasare la un dosar penal cum ai avut tu! insa daca ai primit ordonata de la procuror prin posta cu dovada primita in noaptea/ziua cand te-a prins politia si cu ordonata procurorului + buletinul tau, mergi frumos la DRCPIV si iti ridici permisu.
dovada nu am primit pe loc atunci ci nai tarziu cu aprobare de procuroru de la parchet
1. nu a incheiat proces verbal pe loc
2 am refuzat doar etilotesti la probe am spus ca merg doar ca trebue sa duc sotia acasa finndii 2 copii minori ramasi acasa singuri
3 deplasarea a fost de 1 km cu sotia la un control deoarece se simtea rau 4 agenti de politie au spus ca numai am dreptu de a conduce si au plecat de la fata locului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru alcool la volan ionescuandreea ionescuandreea Se poate intocmi dosar penal pt alcol la volan daca soferul a refuzat proba cu etilotestul si nu au fost recoltate nici analize de sange decat pe baza unui ... (vezi toată discuția)
Clasare dosar detinere droguri de mare risc in vederea consumului propriu marianpop marianpop Analizând probele administrate în cauza, condițiile obiective ale depistării celor două persoane, respectiv noaptea, faptul că drogurile nu au fost ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie dosar penal catalin300 catalin300 Bună ziua as dorii dacă ma puteți ajuta cu un răspuns în data de 19.09.2014 am depistat cu o alcoolemie de 1,40 în sânge mi sa luat doar o singura ... (vezi toată discuția)