Analizând probele administrate în cauza, condițiile obiective ale depistării celor două persoane, respectiv noaptea, faptul că drogurile nu au fost găsite efectiv în posesia celor doi inculpați creează un dubiu in ceea ce priveste detinerea acestor droguri de către inculpati, motiv pentru care se va dispune clasarea cauzei pe considerentul că nu există suficiente probe că numiții Popescu și Ionescu au comis infracțiunea conform art 16 lit c. Cpp.
Pentru motivele arătate , in temeiul art 341 alin 1 lit. A cpp raportat la art 315 alin 1 lit. B, alin 2 lit c din cpp rap. la alin 16 alin 1 lit c, cpp
Dispun:
-Clasarea cauzei fata de Ionescu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de droguri de mare risc fara drept în vederea consumului propriu prev. de art 4 alin 1 și 2 din 143/200 cu aplicarea art. 41 al.1 din C.P .
-Clasarea cauzei fata de Popescu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de droguri de mare risc fara drept în vederea consumului propriu prev. de art 4 alin 1 și 2 din 143/200 cu aplicarea art. 41 al.1 din C.P .
Buna ziua!
Acestea fiind spuse, mai exista vreo posibilitate ca dosarul clasat sa se redeschidă, neexistând nimic nou de adăugat ? Va multumesc!
Multumesc pentru raspuns. Aceasta este o ordonanta de clasare emisa de d-nul procuror si trimisa acasa. Am fost chemat la o audiere iar d-nul procuror a fost cam aspru pentru ca nu am vrut sa dau nici-o declaratie si din suspect ma facut inculpat spunandu-mi ca sunt in stare de recidiva si ca ma va trimite in instanta.( in procesul verbal de la fata locului cand s-a intamplat am mentionanat ca nu cunosc provenienta acestora mai ales ca nu am avut nimic asupra mea ) . Iar apoi dupa un timp am primit acasa aceasta ordonanta de clasare, atat eu cat si celalalt. Neexistand nici-o proba concreta este vreo posibilitate in acel termen de 20 zile in care se poate formula plangere impotriva prezentei ordonante sa se redeschida dosarul si sa ajung in instanta chiar daca nu mai apare nimic altceva la dosar ? Cum a-ti spus si dvs, nici instanta nu pronunta o hotarare de condamnare in lipsa probelor insa imi fac tot felul de scenarii deoarece nu am cazierul intocmai curat. Multumesc inca o data!
Nu va poate condamna doar pentru ca ati fi în stare de recidivă fără probe pentru o noua infracțiune.
Se fac abuzuri câteodată dar nu pare sa aveți probleme.
Permis auto
Ionescumarius
Salutare!
In urma consumului de canabis la volan și deținere.. am o obținut o condamnare, nu amânarea aplicării pedepsei..
Îmi este destul de clar ... (vezi toată discuția)