avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Activitate Ionutscanning

Activitate Ionutscanning

Răspuns la discuția Garaj concesionat
Stiti cumva cam cat ar costa actele pentru achizitionarea unui garaj cu suma de 7000 ron?

Multumesc.
Subiect: Garaj concesionat

Buna ziua,

Am gasit un garaj de vanzare la 70 mil la un batran de apoximativ 75-80 de ani in spatele blocului in care locuiesc, garajul este construit de acesta in anii 80 din prefabricate, are beci la fel de mare cat garajul.Batranul ultima concesiune cu primaria a facut-o pe 5 ani, expira in 2016.Din cate vad sunt 6 garaje, in spatele lor sunt turnate niste placi imense de beton pt a tine un mic deal, iar dupa urmeaza alte blocuri, deci acolo nu se poate construi nimic, la primarie plateste 100 de lei.Intrebare: ce ma sfatuiti sa fac in legatura cu batranul si primaria avand in vedere ca am decis impreuna sa ii dau banii in mai multe transe pana la sfarsitul anului.Sa facem antecontract la un notar si apoi act vanzare cumparare, deoarece nu as vrea sa ii dau bani si apoi intr-o luna batranul sa decedeze si sa nu mai pot cumpara garajul.Mentionez ca batranul are doi copii si ca batrana este decedata.

Va multumesc anticipat si va doresc o zi buna.

Ionut
Buna ziua,

Am gasit un garaj de vanzare la 70 mil la un batran de apoximativ 75-80 de ani in spatele blocului in care locuiesc, garajul este construit de acesta in anii 80 din prefabricate, are beci la fel de mare cat garajul.Batranul ultima concesiune cu primaria a facut-o pe 5 ani, expira in 2016.Din cate vad sunt 6 garaje, in spatele lor sunt turnate niste placi imense de beton pt a tine un mic deal, iar dupa urmeaza alte blocuri, deci acolo nu se poate construi nimic, la primarie plateste 100 de lei.Intrebare: ce ma sfatuiti sa fac in legatura cu batranul si primaria avand in vedere ca am decis impreuna sa ii dau banii in mai multe transe pana la sfarsitul anului.Sa facem antecontract la un notar si apoi act vanzare cumparare, deoarece nu as vrea sa ii dau bani si apoi intr-o luna batranul sa decedeze si sa nu mai pot cumpara garajul.Mentionez ca batranul are doi copii si ca batrana este decedata.

Va multumesc anticipat si va doresc o zi buna.

Ionut
Buna seara,

As dori daca ma puteti ajuta in rezolvarea unei dileme:am un batran in scara in care unde locuiesc care ma tot roaga sa imi faca acte pe apartamentul in care locuieste,iar eu la randul meu sa il ajut deoarece este bolnav de cancer pulmonar.acum dilema: acesta are doi copii care nu au mai dat nici un semn de viata de foarte multi ani,acesta nu doreste sa le lase absolul nimic deoarece nu ii intereseaza de soarta acestuia.Ce ma puteti sfatui sa fac, sau sa faca batranul sa nu avem probleme cu copii acestuia?daca ii dezmosteneste legal cam cat ar costa si ar mai avea acestia vreun drept legal?va multumesc anticipat.

Cu stima,

Ionut