avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Activitate adi_dasler

Activitate adi_dasler

Răspuns la discuția Legalitate-ANAF
Nu sunt regulate nici consistente.Sumele pot varia de la saptamana la saptamana.Influenteaza intr-un fel?
Răspuns la discuția Bani-ANAF
Dar ce este neautorizat? Practic itemurile acelea sunt ale mele, castigate de mine. Intreb din curiozitate si pt ca vreau sa ma dumiresc.Skrill isi ia comision la fiecare tranzactie, deci nu vad ce nu este in neregula.

As aprecia daca ati reveni cu un raspuns.Multumesc pt cel precedent :)
Discuție Bani-ANAF
Am un site de pe care vand iteme cs go (un joc). Pe acel site oamenii fac plata cu paysafecard, eu primind banii pe un cont de skrill iar apoi ii retrag pe un card skrill inregistrat pe numele meu, cnp etc.

Intrebarea mea este : se inregistreaza undeva sumele pe care le primesc ? Trebuie sa declar ceva la anaf? Ideea e ca skrill nu apartine de nici o banca , nu apartine de Romania.Trebuie sa declar provenienta banilor?

Multumesc anticipat!
Discuție Legalitate-ANAF
O sa incerc sa detaliez pe scurt pt a nu incarca cu multe idei inutile.Deci eu am un site de pe care vand iteme cs go (un joc). Pe acel site oamenii fac plata cu paysafecard, eu primind banii pe un cont de skrill iar apoi ii retrag pe un card skrill inregistrat pe numele meu, cnp etc.

Intrebarea mea este : se inregistreaza undeva sumele pe care le primesc ? Trebuie sa declar ceva la anaf? Ideea e ca skrill nu apartine de nici o banca , nu apartine de Romania.Trebuie sa declar provenienta banilor?

Multumesc anticipat!
O sa incerc sa detaliez pe scurt pt a nu incarca cu multe idei inutile.Deci eu am un site de pe care vand iteme cs go (un joc). Pe acel site oamenii fac plata cu paysafecard, eu primind banii pe un cont de skrill iar apoi ii retrag pe un card skrill inregistrat pe numele meu, cnp etc.

Multumesc anticipat!