Am un site de pe care vand iteme cs go (un joc). Pe acel site oamenii fac plata cu paysafecard, eu primind banii pe un cont de skrill iar apoi ii retrag pe un card skrill inregistrat pe numele meu, cnp etc.
Intrebarea mea este : se inregistreaza undeva sumele pe care le primesc ? Trebuie sa declar ceva la anaf? Ideea e ca skrill nu apartine de nici o banca , nu apartine de Romania.Trebuie sa declar provenienta banilor?
Dar ce este neautorizat? Practic itemurile acelea sunt ale mele, castigate de mine. Intreb din curiozitate si pt ca vreau sa ma dumiresc.Skrill isi ia comision la fiecare tranzactie, deci nu vad ce nu este in neregula.
As aprecia daca ati reveni cu un raspuns.Multumesc pt cel precedent :)
Buna ziua,
Skrill-ul isi ia comision pt serviciile pe care vi le presteaza dvs, plata-incasare online.
Eu nu joc Counter Strike, insa ceea ce priveste itemurile respective, am inteles ca se pot cumpara si ulterior revinde, ceea ce nu mai constituie o activitate ocazionala ci una organizata.
E ca la piata, daca iti vinzi televizorul e OK, daca cumperi si revinzi TV -uri, fara a avea firma, vei avea probleme.
Nu stiu daca o astfel de activitate se poate incadra in vreun cod CAEN, insa daca se fac bani din aceasta, sigur vor gasi autoritatile o metoda de a o impozita.
Legalitate-anaf
adi_dasler
O sa incerc sa detaliez pe scurt pt a nu incarca cu multe idei inutile.Deci eu am un site de pe care vand iteme cs go (un joc). Pe acel site oamenii fac plata ... (vezi toată discuția)
Site+server
xaolin
Buna Ziua, am un server al unui joc numit Lineage 2, e o versiune reconstruita de programatori si e gratis e o copie dupa original dar nimeni nu are treba cu ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.