avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Site+Server
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Site+Server

Buna Ziua, am un server al unui joc numit Lineage 2, e o versiune reconstruita de programatori si e gratis e o copie dupa original dar nimeni nu are treba cu ea. la server am adaugat un site care se conecteaza lka baza de date a jocului pt creere de conturi in joc si altecele puteti verifica aici [ link extern ]
vroiam sa jtiu ca sa-m i fac reclama la Server care e gratis ce trebuie sa am sau sa fac? sa-mi fac un ONG ? si in legatura cu site-ul care-l detin...ce trebuie sa am la el pt nu a avea probleme ? va multumesc ! Cu respect Dicu George
Ultima modificare: Luni, 2 Martie 2009
xaolin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 22:49, 12 Martie 2009
De principiu nu ar trebui sa faceti nimic daca nu incasati bani pentru activitatea cu serverul.
super , si dak ash vrea sa pun pe site o sectiune de DONATII care imi sunt reglulile ? ce nu am voie sa fac cu banii !? primiti din donatii !
Va multumesc
Cu Respect,
Dicu George
acea versiune gratuita si reconstruita e identica cu jocul original?daca da,o sa ai probleme mari, o sa primesti un mail de la cei care detin jocul original si "o sa te roage frumos" sa inchizi servrul.
am avut servere ce counter strike erau free , foarte populare la nivel national, poate d'aia m-au gasit pe mine.
Valentin, nu intelegi...serverul tau de counter contine si este exact ca si cel original...nu este refacut in alt soft de programare, serverul cel detin eu ... este refacut de catre programatori PRO in mai multe variante L2J L2Jfree L2Emu si mai este si L2Official cel care este ilegal ! iar primele 3 sunt gratis nu are nimeni treba cu tine ..ash dori un raspuns la meajul postat de mine mai sus.
va multumesc
va ajtept pe noul server de lineage 2 kamael`s version
[ link extern ]
nu, tu nu intelegi, serverul meu era cat se poate de legal, au vrut sa impiedice clientii sa se mai conecteze fara steam si nu am vrut sa-l refac cu steam si am preferat sa-l inchid.Repet, erau 100% gratuit, nu se luau bani pentru admin sau god chiar daca mi se ofereau sume destul de mari, nu exista sectiune de donatii ,serverul si fibra optica erau platite de mine.Doar ca devenisera prea populare si se conectau multi din afara tarii.

Daca e copie de pe original cum poti sa sustii ca nimeni nu are treaba cu ea?Caracterele ,grafica ,numele etc sunt supuse legii copy right-ului.Sa nu ma intelegi gresit eu iti urez toata bafta din lume si donatii cat mai multe.Nu conditiona accesul pe server de donatii si nu vei avea probleme, cel putin nu imediat.

Ca idee, incearca sa faci si server de conqueronline, ai putea sa faci bani frumosi cu un server bun.Stiu romani care mor de foame in fata calculatorului dar isi da tot salariul pe cq.
Ultima modificare: Joi, 5 Martie 2009
ContSters72658, utilizator

Alte discuții în legătură

Dmca/copyright infringement renmicsirau renmicsirau Cum se poate incalca aceasta lege, preluare unei imagini, text, sunet?Cu cativa ani in urma am inregistrat un domeniu asemanator unei marci internationale ce a ... (vezi toată discuția)
Nu doresc sa am probleme, pareri? Testme Testme Bine v-am gasit! De cateva saptamani tot ma intreb daca o sa am vreo problema in legatura cu \"softul\" care ruleaza pe computer-ul meu personal/ Sa intram ... (vezi toată discuția)
Doresc sa programez un joc,apoi sa il vand; impozitare thelonevolk thelonevolk Bună seara, avocatnet.ro Am și eu o întrebare și doresc răspunsuri de la oameni care au mai lucrat cu situații de genul preferabil. Doresc, ... (vezi toată discuția)