avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... DMCA/Copyright Infringement
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

DMCA/Copyright Infringement

Cum se poate incalca aceasta lege, preluare unei imagini, text, sunet?Cu cativa ani in urma am inregistrat un domeniu asemanator unei marci internationale ce a creat un joc MMORPG, scopul meu atunci era sa fac un fansite al acelui joc, cu aproximativ doi ani in urma am deschis un server al acestu joc bazat pe un emulator, in acel moment nu era prezenta in "EULA, TOS, AUP" lor precum ca nu ai avea voie sa creezi un emulator ca server dar intre timp au fost schimbari.De curand unele servere private au primit emailuri de la aceasta companie cum ca ar incalca "direct infringement of the copyright law" sa stearga si sa inchida tot.De altfel nu ofer spre distributie clientul sau sursa serverului nu este cea originala facuta de ei.. dar pentru a se putea conecta un user pe server trebuie sa adauge in hosts file din system in windows ip-ul serverulu meu precum si un ip al companiei acesteia, adaugarea aceasta se face printr-un patch iar fisierul acesta nu este in clientul lor ci al windows-ului.Din "EULA, TOS, AUP" vechi si recent , userii nu ar avea voie sa se conecteze la server-ul meu deci normal ar trebuii sa fie vina userilor ca se conecteaza nu? De altfel severul este programat pe alt limbaj decat cel folosit de ei pe original.Sunt foarte multe servere ce sunt de ani buni de zile fara sa aibe probleme de astfel cu un numar fff mare de useri .. si totusi problema se intampla doar la unele..., am contactat cativa avocati online sunt unele site-uri unde poti platii pentru raspunsuri... dar ceva concret ce cum nu am putut afla, cum se pot evita unele probleme?De ce ar trebuii sa imi fac griji?
Cel mai recent răspuns: ContSters72658 , utilizator 14:29, 8 Februarie 2009
eu mi-am inchis serverele de cs(couter strike) din cauza unor asemenea mailuri, la sfatul providerului.aparuse steam, deci pana atunci userii se conectau fara probleme.tot ce stiu e ca poti avea probleme, difera de la caz la caz.daca ai bani de avocati si timp de pierdut nu le inchide.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Site+server xaolin xaolin Buna Ziua, am un server al unui joc numit Lineage 2, e o versiune reconstruita de programatori si e gratis e o copie dupa original dar nimeni nu are treba cu ... (vezi toată discuția)
Nu doresc sa am probleme, pareri? Testme Testme Bine v-am gasit! De cateva saptamani tot ma intreb daca o sa am vreo problema in legatura cu \"softul\" care ruleaza pe computer-ul meu personal/ Sa intram ... (vezi toată discuția)
Furnizare proprie DragomirMihai DragomirMihai Buna seara, Primul lucru care trebuie sa-l stiti este ca inca sunt minor. Pe viitor vreau sa deschid un site dar, inainte de aceasta vreau sa ma asigur ca nu ... (vezi toată discuția)