avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1837 soluții astăzi
Forum Activitate tytyvirje

Activitate tytyvirje

Multumesc pentru...atentionare,dar daca va uitati mai atenta la art.52 din legea 3/77 care a fost modificata si completata inclusiv in anul cand eu am fost pensionat,adica in data de 29 mai '99 Art.1 alin.2 daca nu ma insel. Deci nu chiar dupa legea 3/77 cea....veche am fost pensionat,nu? Dar asta este alta poveste.Eu vroiam sa stiu cine a fost dobitocul care modifica legile dupa cum i se dicteaza? Sa fie bine pentru ei.Erea o intrebare simpla si asteptam un raspuns tot simplu.Cum calculam valoarea punctului de pensie? Matematic.Nu al meu,in general....asta-i intrebarea,nu legile,articolele,aliniatele si alte chestii avocatesti.
Stiu ca in acesta an valoarea unui punct de pensie = 830,20 lei.Eu doream o explicatie matematica nu citate din lege.Am citit si eu legea,inclusiv articolele poastate de dumneavoastra si am ramas total nelamurit.Legea este facuta mai mult pentru specialisti si nu pentru profani ca mine.Referitor la " Salariul minim pe economie nu are legatura cu punctajul pensiei.
- Niciodata punctul de pensie nu a fost identificat cu salariul minim pe economie. "Eu cred ca avea legatura ,cand am iesit eu la pensie in 1999,si erea foarte simplu de calculat.Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Eu tot nu inteleg cum se calculeaza punctul de pensie,acum.Stiu ca inainte punctul de pensie erea echivalentul unui salariu minim pe economie.
Puteti fi mai explicit?