Am primit o amenda de circulatie cu suspendarea permisului.Am inaintat o plangere impotriva procesului verbal si am castigat , in sensul ca instanta a anulat acel proces verbal si sanctiunile. Politia a facut apel , la apel nu s-a dezbatut cazul ci doar mi-au spus ca instanta ramane in pronuntare si m-au trimis acasa. La vreo 3 saptamani am primit acasa raspuns oficial prin care instanta a admis apelul politiei , a schimbat decizia precedenta ( de fond ) si a dat dreptate politiei. Pe decizie scrie - definitiva . Pe langa faptul ca s-a judecat in lipsa mea ( adica judecatoarea a consemnat in decizie ca s-a discutat cauza , s-a vizionat proba video si ca eu n-am avut de obiectat si de adaugat nimic , cand de fapt eu am fost expediat acasa in 30 de secunde si nu m-a intrebat nimeni nimic ), mi-a dat si decizie definitiva.
Spuneti-mi va rog cum pot ataca aceasta decizie ? Si de ce e definitiva ? . Cum poate sa mi se refuze dreptul la aparare ? Eu imi pregatisem mai multe argumente pe care sa le expun dar procesul propriu zis n-a mai avut loc ptr ca dupa strigarea prezentei in sala , judecatoarea mi-a zic ca instanta ramane in pronuntare si apoi a strigat alt dosar. Apoi m-am trezit ca am pierdut procesul iar decizia e definitiva. Nu pot face un recurs , o contestatie ?