avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Activitate dariaelena89

Activitate dariaelena89

Răspuns la discuția Metanol, ucidere din culpa
nu, prima condamnare este pentru contrabanda din anii 2012-2013 care s-a dat in timpul arestului preventiv pentru cealalta infractiune de ucidere din culpa, mai exact condamnarea i-a dat-o la sfarsitul lunii iunie. iar la ucidere din culpa se incadreaza de la 2 la 7 ani, pentru mai multe victime.
Răspuns la discuția Metanol, ucidere din culpa
Acea condamnare de 2 ani a avut loc in timpului arestului preventiv pentru ucidere din culpa. Condamnarea rezulta din 3 dosare penale de contrabanda din 2012 si 2013, si s-au judecat acum in 2015 in timpul celui de-al 4 -lea dosar de ucidere din culpa.
Răspuns la discuția Metanol, ucidere din culpa
2).. adica 2 ani cu executare, nu? se contopeste cu pedepsele de la punctul 1?:">
Buna ziua, as avea si eu doua intrebari pentru expertii din domeniu::O
1) Cum se stabileste pedeapsa la concursul de infractiuni intre ucidere din culpa art 192 alin 2 si 3, vatamare corporala art 196 alin 2,3 si 4 si falsificarea sau substituirea de alimente-art 357, cod penal , cu aplicarea art 38 alin 1, cos penal. Plus inca o condamnare la infractiunea de contrabanda de 2 ani, toate mergând pe recunoastere. Multumesc, o zi frumoasa tuturor.
2) Ce inseamna?: "Prin sentinta penala nr. x pronuntata de judecatoria Y, ramasa definitiva la data de 6 07 2015 prin neapelare, ati fost condamnat la o pedeapsa de 2 ani inchisoare, dispunandu-se suspendarea executarii pedepsei sub supravegherea serviciului de probatiune Z pe durata unui termen de supraveghere de 4 ani.