avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Activitate Valentin2

Activitate Valentin2

Răspuns la discuția Proces civil
Multumesc frumos!
Discuție Proces civil
Buna ziua! Cum se desfasoara un proces civil ( adica, daca nu vreau sa existe si public in sala, alte "cazuri" care asteapta la rand, am mai vazut asta, pot cere judecarea in privat?) si este obligatorie prezenta paratului? Multumesc anticipat!
Multumesc frumos pentru raspuns si timpul alocat .
Cu respect,domnilor!
Sincer domnul meu, nu stiu, insa sustine ca a vorbit cu un avocat din Calarasi care i-a sugerat ca este caz de calomnie.
Buna ziua. Sotia mea ma da in judecata pentru ca a aflat ca eu am vorbit la telefon cu o buna prietena de-a mea si sunt acuzat ca am calomniat-o prin faptul ca i-am spus acelei prietene despre cateva dintre problemele mele de comunicare cu sotia si ca i-am cerut sfaturi in aceasta privinta. Ca nu i-am spus de aceasta prietena si ca de ce am vorbit cu prietena la telefon si prin mesaje mai mult decat cu ea. Sincer, e penibila situatia , dar sotia mea este foarte geloasa, face crize de nervi, ameninta cu divortul si ca va spune tuturor prietenilor si cunostintelor ca am avut o relatie cu acea prietena doar ca sa ne faca de rusine (cum sustine ea), dar asta dupa ce ne va da in judecata pentru daune morale. La fel o ameninta si pe acea prietena cu defaimarea in public si ca o da si pe ea in judecata ca a acceptat sa vorbeasca cu mine despre problemele mele familiale, si ca asa spera sa obtina bani in urma acestui proces, pentru vacanta ei in Grecia.
Va rog sa ma faceti sa inteleg daca este posibil un astfel de proces, in ce consta si la ce sa ne asteptam de pe urma acuzatiilor aduse. Multumesc!