avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Activitate shooter55

Activitate shooter55

Bună seara!Am construit in spatele casei un gard cu fundatie la distanta de 60 cm cu toate actele necesare.
Un expert a spus ca picatura de apa nu pică la mine pe proprietate inainte ca gardul să fie construit si a dat ca solutie modificarea acoperișului tip calcan.
Casa fiind veche nu suportă acest tip de acoperiș si de aceea eu am taiat din streașină 30cm acoperisul fiind mult la mine pe proprietate.Acum am fost dat in judecată pentru nerespectarea hotărâri judecătorești privind modificarea acoperisului.ce este de făcut?Mulțumesc
Răspuns la discuția Gard in spatele casei
Pai daca am jgheab sa redirectionez apa sa nu curga apa la el in curte acum ce fac stric acoperisul si il fac cum...?
Am o casa construita din anul 1972 mostenita de la parinti.
In spatele casei am 60 cm si as vrea sa fac gard ca sa pot remedia spate casei dar nu pot din cauza vecinului.
Am actionat in judecata vecinul iar el a adus un expert si a constatat ca picatura de apa de la acoperis pica la el in curte si ca nu pot sa fac gard pana nu modific acoperisul.ce pot sa fac in acest caz?
Expertul care a constatat e angajat de el.
Discuție asigurare viata
Buna ziua!am si eu o problema cu un refuz de despagubire asigurare de viata la ing facuta la un credit de consum plus o asigurare de viata optionala.
asiguratul a decedat din cauza unuo stop cardiac iar cand mi au solicitat actele pentru despagubire pe fisa medicala de la medicul de familie scria un singur lucru hipertensiune arteriala cu un an inainte de credit.
Acum societatea de asigurari refuza sa faca despagubirea pe motiv ca cauza decesului a fost probabil din cauza tensiunii.
Medicul de familie nu eliberat nici o reteta pentru ce a scris in fisa medicala.exista vreo soutie la aceasta problema?va multumesc anticipat