Buna ziua!am si eu o problema cu un refuz de despagubire asigurare de viata la ing facuta la un credit de consum plus o asigurare de viata optionala.
asiguratul a decedat din cauza unuo stop cardiac iar cand mi au solicitat actele pentru despagubire pe fisa medicala de la medicul de familie scria un singur lucru hipertensiune arteriala cu un an inainte de credit.
Acum societatea de asigurari refuza sa faca despagubirea pe motiv ca cauza decesului a fost probabil din cauza tensiunii.
Medicul de familie nu eliberat nici o reteta pentru ce a scris in fisa medicala.exista vreo soutie la aceasta problema?va multumesc anticipat
Faceti o adresa catre colegiul medicilor si intrebati cum fi trebuit intocmite documentele medicale ale decedatului ca sa nu va loviti de aceasta probelma cu asigurarile.
Sesizati Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sa va spuna cum poate fi rezolvata problema.
consultati si un avocat contra cost ca poate gaseste vreo clauza anapoda in in cele 2 contracte de viata.
poate vor fi alti coforumisti mai experimentati in acest domeniu care va vor indruma mai bine.
cu stima, cassy