avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Refuz Plata Asigurare de viata dupa deces , refuz ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Refuz Plata Asigurare de viata dupa deces , refuz despagubire asigurare de viata pentru credit bancar

Tatal meu a avut un credit bancar , mama fiind coplatitor . Asigurarea de viata a fost platita odata cu creditul la zi. Dupa deces firma de asigurari refuza sa platasca despagubirea pe motiv ca in urma cu 5 ani tatal meu suferea de hipertensiune arteriala , numai ca motivul decesului a fost cancer.As dorii consultanta si as dorii sa stiu cum trebuie sa procedez pentru ca nu consider corect raspunsul dat de catre firma asiguratoare. In acelasi timp ei refuzand chiar si o recalculare sau micsorare a ratei .Rata lunara depaseste cu mult salariul de profesoara al mamei mele.
Cel mai recent răspuns: CRM2013 , utilizator 16:42, 22 August 2013
Buna ziua,

trebuie sa faceti o actiune in Instanta, impotriva firmei de asigurari. Ei se leaga de orice ca sa nu plateasca. Aveti mari sanse sa castigati.
De obicei , firmele de asigurari , cand incheie o polita , fac o evaluare a starii de sanatate , presupun ca de aici si informatia conform careia tatal dvs, suferea de tensiune arteriala. In aceasta situatie, firmele de asigurare maresc , cresc prima de plata a clientului respectiv, tocmai pt. acele probleme de sanatate depistate . Clientul plateste, iar firma , incheind polita, isi asuma acel risc. Daca nu exista o clauza care sa contina excluderea la plata pentru cancer , ar trebui sa incasati suma asigurata , respectiv, sa plateasca bancii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire asigurare credit nevoi personale, persoana decedata ciprianbur ciprianbur Sunt in urmatoarea situatie. Tatal meu a decedat si avea un credit de nevoi personale cu asigurare inclusa. Acum banca, a decis ca asigurarea nu acopera ... (vezi toată discuția)
Pot deveni bun de plata pt creditele tatalui, chiar daca nu sunt succesor? katiakatia katiakatia Tatal meu care a decedat, avea 2 credite la banci. Cel de la BRD avea asigurare de viata, celalalt... nu stiu. Cei de la BRD au sunat sa duc un dosar la ... (vezi toată discuția)
Credit neachitat, mama decedata igabi44 igabi44 Buna seara, Mama mea a luat un credit de 8.500 lei, in ian. 2011, iar in iunie a decedat (tumoare cerebrala). Eu am mai platit rate pana in sept. 2011. In ... (vezi toată discuția)