avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Despagubire asigurare credit nevoi personale, persoana ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Despagubire asigurare credit nevoi personale, persoana decedata

Sunt in urmatoarea situatie.
Tatal meu a decedat si avea un credit de nevoi personale cu asigurare inclusa. Acum banca, a decis ca asigurarea nu acopera creditul din cauza ca el nu ar fi declarat ca sufera de hipertensiune arteriala, dar nu am vazut nici un act care sa declare sau nu. Cauza decesului lui este cu totul alta.
Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: khryss25_2003 , utilizator 09:29, 21 Aprilie 2016
Nu banca este cea care decide daca asigurarea acopera riscul asigurat ci compania de asigurari unde a fost incheiata polita de asigurare.Contactati asiguratorul pentru despagubuire, va trebui sa ii puneti la dispozitie documntele medicale pe care aceasta vi le va solicita .
Consulti un avocat. Asigurarile se fac de catre consilierii de credite si nu intreaba clientii, la acordarea creditului, daca sufera de o afectiune. Majoritatea consilierilor nu stiu ce cuprinde o asigurare de viata, dar totusi fac asigurari si de aici pleaca toate problemele in caz de deces a unui client.
compania de asigurari este de la aceeasi banca, brd, ceea ce ma face sa cred ca ei cauta tot felul de motive pentru a nu acoperi creditul.
brd nu este companie de asigurari,meste institutie bancara
Fiecare institutie bancara are si companie de asigurari.

Alte discuții în legătură

Refuz despagubire asigurare de viata pentru credit bancar pavellevap pavellevap In ce situatii o societate de asigurari de viata nu aproba dosarul de despagubire in caz de deces al titularului unui credit pentru nevoi personale ? In ... (vezi toată discuția)
Preluare datorii de catre banca andrugrasu andrugrasu Buna ziua. Ma confrut cu urmatoarea situatie. Tatal meu a luat un credit de nevoi personale de la banca BRD cu care a platit avans pentru o masina Opel Astra ... (vezi toată discuția)
Despagubire asigurare de viata AlexandraSarghi AlexandraSarghi Buna ziua! Tatal meu a semnat o asigurare de viata atasata unui credit de nevoi personale. A decedat la 1 an dupa semnarea politei in urma unui accident ... (vezi toată discuția)