avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Despagubire asigurare de viata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Despagubire asigurare de viata

Bina ziua. Revin si eu cu o problema pe care o au multi din cei care au imprumuturi in banci. In luna aprilie 2017 tatal meu a decedat si a lasat in urma un credit cu un sold la data decesului de 32826 ron. Am facut dosarul pentru BRD Asigurari de viata iar raspunsul primit a fost negativ. Au spus ca nu putem beneficia de despagubire deoarece in momentul semnarii actelor nu a declarat ca a fost diagnosticat cu hipertensiune arteriala, asa cum reiese din fisa medicala a medicului de familie. Am facut contestatie explicand faptul ca tatal meu nu a suferit de aceasta boala si ca cele doua valori tensionale marite din fisa au survenit ca urmare a doi factori declansatori ( un traumatism, o alergie ) ce nu aveau nicidecum legatura cu inima. De altfel din fisa reiese clar ca tatal meu nu a beneficiat niciodata de tratament pentru nici o boala cardiaca , nu a fost niciodata la un medic cardiolog pentru a fi disgnosticat cu hipertensiune. In fisa apar cele doua valori crescute la o distanta de trei ani, una in 2012 si una in 2015 . Eu consider ca tatal meu nu a declarat eronat starea de sanatate in momentul semnarii actelor si cred ca acesta este doar un motiv pentru a nu despagubi . Vreau sa specific ca tatal meu a decedat subit, ca urmare a unei pancreatite acute necrotico hemoragica fara nici o legatura cu inima ( dupa cum reiese din certificatul medical constatator ).Va rog sa imi spuneti care este punctul dumneavoastra de vedere si daca as putea da in judecata firma de asigurari. Multumesc si o zi buna.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Octombrie 2017
Bibi2009, utilizator

Alte discuții în legătură

Dosar despăgubire asigurare de viață refuzat Bibi2009 Bibi2009 Buna ziua. Că și mulți alții mă aflu într-un impas și-a am nevoie de un sfat. In 2015\'tatal meu a făcut o refinanțare a unui credit la BRD , ... (vezi toată discuția)
Asigurare viata shooter55 shooter55 Buna ziua!am si eu o problema cu un refuz de despagubire asigurare de viata la ing facuta la un credit de consum plus o asigurare de viata ... (vezi toată discuția)
Diabetul si munca de noapte monicapopa ro monicapopa ro Am fost diagnosticata cu diabete de tip B, glenda tirioda si steatoza hepatica. Am dreptul sa lucrezia pe turabi de niapte? Societatea la care lucrez are ... (vezi toată discuția)